OM BLOGGEN

Jag heter Penélope Mårtensson, är 27 år och bor i ett litet torp mitt ute i skogen i Norrbotten tillsammans med min sambo Eric och katten Lennon.

Jag älskar naturen. Och jag älskar att upptäcka nya platser, vare sig det är en helt ny plats i ett helt annat land eller en ny stig som slingrar sig in i skogspartiet bakom huset.
Ljus får mig att vakna till liv. Efter en mörk vinter så blir jag som en helt ny människa i slutet av februari när dagarna blir längre och solen behagar sig titta fram allt oftare.
Jag älskar kontraster. Det bästa med att bo på den övre delen av vårt avlånga land är de fantastiska kontrasterna som vi har. Mörker, kyla och snö under vinterhalvåret och midnattssol, värme och grönt gräs under sommaren. Det kan vara svårt att uppskatta detta när man är mitt i det, men ägnar man det en tanke så är det något underbart att få vara med om!

Naturligt Aktiv är en blogg om hälsa på naturligt vis. Naturligt Aktiv är en blogg om hälsa på mitt vis. Jag tror på att en lycklig hjärna ger en lycklig kropp. Det är bara du själv som vet vad som gör dig lycklig och därför är det upp till dig att se till att du är där.

Jag har hittat mitt eget sätt att hålla mig hälsosam. Jag drar nytta av min upptäckarglädje. När jag är på en ny plats så passar jag på att ge mig ut på upptäcktsfärd, antingen på cykel, till fots eller varför inte i en kanot? Ingen plats är för liten och det spelar ingen roll om jag varit där flera gånger förr så finns det säkert något som jag inte sett förut! Detta gör att min träning blir ett naturligt inslag i min vardag. Jag gör ingenting för att jag måste, jag gör det för att jag vill!