Nedladdningsbar Packlista

maj 08, 2016

Jag står allt som oftast och kliar mig i pannan strax innan jag ska iväg på äventyr. Har jag fått med mig allt? Var la jag den där grejen? Packade jag verkligen ner den där prylen? Och för att underlätta för mig själv så tog jag och gjorde en packlista som jag kan skriva ut och bocka av allt eftersom det packas här hemma. Min packning skiljer sig faktiskt inte så mycket när det kommer till sommar och vinterturer, skillnaden är nog mest tjockleken på extrakläderna och vilka skalplagg jag har på mig. Därför är nedanstående lista bra att ha till alla turer, så ladda gärna ner den och du får självklart stryka över och lägga till så att listan blir komplett för dig och ditt äventyr.

I det här inlägget så ger jag lite tips på utrustning om du saknar någon av basprylarna och här eller här kan du finna inspiration om du ännu inte vet vilken vandringsled du ska ge dig ut på. 


Ladda ner Packlistan som en pdf HÄR 

Du Kanske Också Gillar

1 kommentarer

  1. Men åh så smart, varför har jag aldrig tänkt på det förut - en grundpacklista att utgå ifrån gör ju det hela helt klart mycket lättare, kanontips!

    SvaraRadera